Dziękujemy wam wyborcy z piotrkowskiego za Chojniaka i Pis! Przecie wiadomo że te wszystkie korki, podwyżki, cyrk w szpitalach to wina Tuska i jego bandy
Zaprasza Panów z GDDiK teraz na A1 - jakie mamy piękne korki przed tym gigantycznym rondem....
,, inteligencję Gośviu z 20:30 to nie miasto buduje tę drogę. Kumasz? A Chojniaka nie lubię i na niego nie zagłosuję
Przy zjeździe na Bełchatów przepuściłam dwa auta z Łódź Warszawa bo stali w kroku a ja jechałam bez zatrzymania,to ten za mną tak mnie strąbił jakbym mu krzywdę zrobiła.Tak trudno rozumieć innych?
Jeden tir się psuje na tym rondzie, stanie w miejscu i co dalej się dzieje?
Mega durny pomysł.
Czy ktoś w końcu zainteresuje się że oświetlenie drogi w nocy jest żadne!!!.
Dlaczego nie wstawione są znaki z ograniczeniem do 12 ton ? Przez Łódź cięzarówki nie mogą jechać
Jakim to trzeba być idiotą by się dziwić, że powstają korki wystarczy po patrzeć jak było i jak jest. Wystarczy dopasować prędkość na trasach dojazdowych ze wszystkich kierunków do prędkości na samym rondzie i korki znikną powstanie efekt bez korkowy, ale czas przejazdu na tych trasach zbliżony bo nie ma innego wyjścia.
Jak tam pięknie na suwak jeżdżą od strony Bełchatowa ... Tiry szeryfy jadą środkiem blokując lewy pas
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!